Cabrinha Switchblade 2024

Cabrinha Switchblade 2024

Du wirst erhalten:

  • Cabrinha Switchblade Kite
  • Cabrinha-Rucksack
  • Verlängerungsleitungen

 

Ab  47,00 / Monat

Bei der Wahl der richtigen Drachengröße gibt es viele Variablen. Unter diese Seite wir haben es leicht erklärt!

Die Größe deines Boards hängt von deinem Gewicht und deinem Stil ab. Hier kannst du leicht herausfinden, welche Größe die richtige für dich ist! 

Dein Abo

Vorteile eines Abonnements

Beschreibung

Cabrinha Switchblade 2024

De Cabrinha Switchblade 2024 is het perfecte voorbeeld van high-performance in kitesurfen. Of je nu een gevorderde rider bent of iemand die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, deze kite levert prestaties en betrouwbaarheid waar je altijd op kunt rekenen. De Switchblade is al jaren een icoon in de kitesurfwereld, bekend om zijn veelzijdigheid, krachtige sprongen, en controle in alle omstandigheden. Voor 2024 heeft Cabrinha de Switchblade nog verder verbeterd om de ultieme freeride- en big air-ervaring te bieden.

Ontworpen voor Big Air en Freeride De Switchblade 2024 is gebouwd voor de rider die houdt van grote sprongen en krachtige kiteloops, zonder in te boeten op controle of stabiliteit. Het unieke 5-strut design zorgt ervoor dat de kite zijn vorm behoudt in alle windomstandigheden, zodat je altijd vol vertrouwen het water op kunt gaan, of het nu gaat om krachtige big air moves of een ontspannen freeride sessie.

Nano Ripstop Verdeck Een van de belangrijkste innovaties in de Switchblade 2024 is het gebruik van Cabrinha’s Nano Ripstop Canopy. Dit superieure materiaal verhoogt de duurzaamheid en zorgt ervoor dat de kite stabieler en responsiever aanvoelt, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Het biedt een twee keer hogere scheurbestendigheid, wat betekent dat je kite langer meegaat en beter bestand is tegen intensief gebruik.

Verfijnde Prestaties voor Elke Rider Met de Cabrinha Switchblade 2024 kun je rekenen op maximale controle en soepele prestaties, ongeacht je niveau. De kite is ontworpen om beginners te helpen groeien, terwijl ervaren riders kunnen profiteren van de indrukwekkende sprongkracht en langdurige hangtime. Dankzij de uitstekende upwind capaciteiten en de eenvoudige relaunch maakt de Switchblade elke sessie weer een plezier.

Directe Respons en Stabiel Vlieggedrag Het stijve frame van de Switchblade in combinatie met de gebalanceerde bridle zorgt voor een directe en precieze besturing. Dit betekent dat je met minimale stuurimpulsen maximale controle hebt over de kite, wat essentieel is voor snelle kiteloops en gecontroleerde sprongen. De Switchblade levert niet alleen kracht en snelheid, maar biedt ook de benodigde stabiliteit en controle die je van een topkite verwacht.

Kenmerken van de Cabrinha Switchblade 2024:

  • Freeride & Big Air: Ideaal voor riders die houden van grote sprongen en krachtige moves.
  • 5-strut design: Maximale stabiliteit in harde wind en hoge snelheden.
  • Nano Ripstop Verdeck: Verhoogde duurzaamheid en stabiliteit voor langdurig gebruik.
  • Makkelijk te relaunchen: Ook bij weinig wind is de kite eenvoudig weer de lucht in te krijgen.
  • Uitstekende upwind capaciteiten: Vaar scherp upwind met minimale inspanning.
  • Optimale controle en respons: Directe en precieze stuurimpulsen voor maximale performance.
  • Grote sprongkracht en hangtime: Perfect voor riders die van krachtige sprongen houden.

Zusätzliche Informationen

Dauer

6 Monate, 12 Monate, 24 Monate

Größe

7m, 8m, 9m, 10m, 11m, 12m, 14m

Farbe

White/Red/Blue C1, White/Turqoise/Black C3, Royal Blue/Yellow C2

Was Kunden sagen

Mehr Shaka-Gear

Alle Optionen prüfen

Noch Fragen?

Sag uns Bescheid! Wir helfen dir gerne!

Du willst deinen neuen Kite erst einmal ausprobieren? Das können Sie! Planen Sie Ihr Probieren & Fliegen!