Cabrinha C.O.S. Overdrive Trimlite 2024

Cabrinha C.O.S. Overdrive Trimlite 2024

Du wirst erhalten:

  • Cabrinha C-O-S Overdrive Trimlite 2024 Bar
  • Safety Leash

Ab  20,00 / Monat

Bei der Wahl der richtigen Drachengröße gibt es viele Variablen. Unter diese Seite wir haben es leicht erklärt!

Die Größe deines Boards hängt von deinem Gewicht und deinem Stil ab. Hier kannst du leicht herausfinden, welche Größe die richtige für dich ist! 

Dein Abo

Vorteile eines Abonnements

Beschreibung

Cabrinha Cos Overdrive Trimlite 2024 Bar

De ultieme controle voor elke kitesurfingervaring!

De Cabrinha Cos Overdrive Trimlite 2024 bar is ontworpen voor kitesurfers die op zoek zijn naar precisie, controle en comfort tijdens hun sessies. Deze bar combineert een innovatief ontwerp met geavanceerde technologieën, waardoor je de ultieme ervaring op het water kunt genieten.

De Trimlite-technologie biedt een soepel en eenvoudig trimmechanisme dat het aanpassen van de lijnlengte tijdens het varen vergemakkelijkt. Dit maakt het mogelijk om je kite perfect af te stemmen op de heersende windomstandigheden en je persoonlijke voorkeuren. Dankzij het Overdrive-systeem kun je snel schakelen tussen verschillende kite-groottes, zodat je altijd optimaal presteert, ongeacht de omstandigheden.

Wesentliche Merkmale:

  • Geoptimaliseerd ontwerp: De bar is gemaakt van lichtgewicht materialen en biedt een uitstekende sterkte-gewichtsverhouding, waardoor je gemakkelijk kunt manoeuvreren.
  • Ergonomische grip: De handgrepen zijn voorzien van een comfortabele, antisliplaag die zorgt voor een veilige grip, zelfs onder uitdagende omstandigheden.
  • Veiligheid voorop: Het Quick Release-systeem is eenvoudig te gebruiken en zorgt ervoor dat je snel en veilig kunt ontkoppelen in geval van nood.
  • Eenvoudige installatie: Met het intuïtieve systeem kun je de bar eenvoudig aan je kite bevestigen, zodat je meer tijd op het water kunt doorbrengen.

Of je nu een beginnende kitesurfer bent of een ervaren professional, de Cabrinha Cos Overdrive Trimlite 2024 bar biedt de perfecte balans tussen performance en gebruiksgemak, waardoor je je volledig kunt concentreren op het genieten van je tijd op het water.

Zusätzliche Informationen

Dauer

6 Monate, 12 Monate, 24 Monate

Größe

42-50cm, 47-55cm

Was Kunden sagen

Mehr Shaka-Gear

Alle Optionen prüfen

Noch Fragen?

Sag uns Bescheid! Wir helfen dir gerne!

Du willst deinen neuen Kite erst einmal ausprobieren? Das können Sie! Planen Sie Ihr Probieren & Fliegen!