Cabrinha Moto X Design Works 2024

Cabrinha Moto X Design Works 2024

Je ontvangt:

  • Moto X Design Works
  • Limited Edition Cabrinha Rugtas

Vanaf  69,00 / maand

Het uitkiezen van de geschikte kite maat heeft veel variabelen. Op deze pagina hebben we het gemakkelijk uitgelegd!

Je boardmaat is afhankelijk van je gewicht en stijl. Hier kan je makkelijk zien welke maat geschikt is voor jou! 

Jouw abonnement

voordelen van abonneren

Beschrijving

Cabrinha Moto X Design Works

De Cabrinha Moto X Design Works is dé kite voor kiters die op zoek zijn naar high-performance prestaties, of je nu een adrenaline-junkie bent die de hoogste sprongen wilt maken of een freerider die optimaal wil genieten van elke sessie. Ontworpen voor Big Air en snelle kiteloops, tilt deze kite je sessies naar een hoger niveau.

Dankzij het ultralichte en superstijve Aluula frame biedt de Moto X ongeëvenaarde kracht, snelheid, en precisie. Het frame vervormt nauwelijks in vergelijking met traditionele kites, wat zorgt voor een directe stuurreactie en maximale stabiliteit, zelfs in vlagerige windomstandigheden. Dit maakt de kite ideaal voor extreme prestaties, van je eerste double loops tot meedoen met de grote namen in de Big Air-scene.

De Nano Ripstop Canopy zorgt voor extra duurzaamheid en maakt de kite nog sneller en stabieler. Het brede windbereik en de gemakkelijke relaunch eigenschappen maken de Moto X ook toegankelijk voor freeriders van alle niveaus. Of je nu gaat voor een ontspannen cruise of je grenzen verlegt met Big Air tricks, deze kite is klaar voor elke uitdaging.

Met de Cabrinha Moto X Design Works heb je een kite die niet alleen innovatief en sterk is, maar ook ontworpen is om elke sessie een boost te geven, zonder concessies te doen aan gebruiksgemak en veelzijdigheid.

Extra informatie

Looptijd

6 maanden, 12 maanden, 24 maanden

Maat

6m, 7m, 8m, 9m, 12m

Wat abonnees zeggen

Meer Shaka Gear

Check alle mogelijkheden

Vragen?

Let us know! We helpen je graag.

Eerst je nieuwe kite uittesten? Dat kan! Plan jouw Try & Fly!