Partners

Waarom moeilijk doen als het samen kan! Wij werken graag samen met specialisten om abonnees de beste kitesurf ervaring te geven.

Onze partners

met een gedeelde visie

Core & GoShaka

GoShaka en CORE slaan de handen ineen om de hoge kwaliteit producten van CORE beschikbaar te maken voor Nederland & België.
Meer over CORE

North & GoShaka

Wie kent ze niet? De kleurrijke kites die langs de kust van de gehele Noordzee te zien zijn: North Kites. GoShaka heeft na veel aanvragen en interesse het aanbod uitgebreid met de North Orbit '24.
Alle North Gear

Ventum & GoShaka

GoShaka en Ventum delen dezelfde visie: kitesurfen toegankelijk maken. Samen met Ventum maken we het voor abonnees een betaalbare én toegankelijke sport.
Meer over Ventum

Slingshot & GoShaka

GoShaka en Slingshot werken nauw samen om hoge kwaliteit kitesurf én wingfoil materiaal beschikbaar te maken voor abonnees.
Meer over Slingshot

NKV & GoShaka

De NKV zorgt voor huidige én nieuwe spots. Met je lidmaatschap ben je verzekerd, zowel aansprakelijkheid als jouw gear én draag je bij aan de Nederlandse kite community. Met jouw GoShaka abonnement krijg je jouw eerste jaar lidmaatschap gratis!
Lees meer over NKV

Reedin & GoShaka

NaGedreven door uitstekend productdesign streven ze ernaar om een onvergelijkbare surfervaring te bieden en surfers te inspireren om elke sessie optimaal te benutten.
Meer over Reedin

Ride Engine & GoShaka

GoShaka is een one-stop-shop voor élke behoefte van een kitesurfer. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met om de hoge kwaliteit accessoires van Ride Engine aan te bieden!
Check de accessoires

Naish & GoShaka

Robby Naish is een van de belangrijkste personen geweest in de ontwikkeling van de kitesport. Wij zijn daarom erg trots om de hoge kwaliteit producten van Naish aan te biden in ons assortiment!
Meer over Naish

KiteRepair & GoShaka

Kwaliteit en gemak is bij ons een garantie. Voor de beste reparaties en de in onze service inbegrepen jaarlijkse gear check zochten wij dan ook een échte vakman. Deze hebben wij gevonden in Lenny van Kiterepair.
Meer over Kiterepair

TWTS & GoShaka

Too Wet to Shred is een kitesurf reis-organisatie. Met reizen naar de mooiste pareltjes in Europa en daarbuiten is dit een MUST-TRY voor jouw kitesurf avontuur. Door de samenwerking tussen GoShaka en TWTS ontvangen abonnees exclusieve korting op hun reis!
Lees meer over TWTS

Let's talk business

Benader ons voor vrijblijvend contact over een mogelijke samenwerking! Wij zullen binnen 2 (werk)dagen reageren.
(Met dagen boven de 18 knopen reageren we wellicht wat later vanwege… veldonderzoek) 

Vragen?

Let us know! We helpen je graag.

Eerst je nieuwe kite uittesten? Dat kan! Plan jouw Try & Fly!