Cabrinha ⁠Drifter 2024

Cabrinha ⁠Drifter 2024

Je ontvangt:

  • Cabrinha Drifter 2024 Kite
  • Cabrinha Rugtas
  • Repair kit

Vanaf  45,00 / maand

Het uitkiezen van de geschikte kite maat heeft veel variabelen. Op deze pagina hebben we het gemakkelijk uitgelegd!

Je boardmaat is afhankelijk van je gewicht en stijl. Hier kan je makkelijk zien welke maat geschikt is voor jou! 

Jouw abonnement

voordelen van abonneren

Beschrijving

Cabrinha Drifter Kite 2024

De Cabrinha Drifter 2024 is speciaal ontworpen voor kitesurfers die streven naar ultieme prestaties in de golven en strapless freestyle. Met zijn legendarische stabiliteit en ongeëvenaarde driftvermogen, kun je vol vertrouwen down-the-line surfen zonder de kite uit het oog te verliezen. Of je nu golven ript in offshore wind of nieuwe tricks uitprobeert, de Drifter biedt je de controle en wendbaarheid die je nodig hebt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ongekend Driftvermogen De naam zegt het al, de Drifter is dé kite voor golfrijden dankzij zijn vermogen om in de lucht te blijven hangen terwijl jij je op de golf focust. Zelfs wanneer de lijnen slap staan, blijft de kite stabiel en reageert hij soepel op je input.
  • Gepatenteerde Stable Frame Technology De Drifter maakt gebruik van Cabrinha’s Stable Frame Technology, wat zorgt voor een stabiel en robuust frame, zelfs in de meest vlagerige omstandigheden. Dit maakt de kite ideaal voor zowel beginners als gevorderden.
  • Directe Controle en Wendbaarheid De directe controle en responsiviteit van de Drifter geven je een gevoel van vertrouwen tijdens het rijden in wisselende windcondities. Met zijn snelle draaicapaciteit en uitstekende depower kun je elke golf pakken, van kleine swells tot serieuze barrels.
  • Freestyle Potentie Naast zijn uitzonderlijke prestaties in de golven is de Drifter ook een krachtige speler in strapless freestyle. De kite biedt je de pop en de stabiliteit die je nodig hebt voor je meest ambitieuze tricks, zowel op het water als in de lucht.
  • Duurzaam en Betrouwbaar Gemaakt met de beste materialen, waaronder het duurzame Nano Ripstop Canopy, is de Drifter bestand tegen langdurig gebruik in zware omstandigheden. Dit maakt hem ideaal voor kitesurfers die op zoek zijn naar een kite die seizoen na seizoen topprestaties levert.
  • Gemakkelijke Relaunch Of je nu een beginner of expert bent, de gemakkelijke relaunch van de Drifter zorgt ervoor dat je snel weer het water op kunt. Zelfs in lichte wind krijg je de kite moeiteloos uit het water, klaar voor je volgende golf of trick.
  • Geoptimaliseerd voor Golfrijden Het ontwerp van de kite is specifiek geoptimaliseerd voor down-the-line surfen, met een lage barspanning en precieze stuurimpuls voor maximaal rijcomfort. Het maakt niet uit of je in onshore of offshore condities surft, de Drifter zorgt voor een vloeiende en stabiele rit.

 

Extra informatie

Looptijd

6 maanden, 12 maanden, 24 maanden

Maat

7m, 8m, 9m, 10m, 11m, 12m

Kleur

White/Red/Blue C1, Royal Blue/Yellow C2, White/Turqoise/Black C3

Wat abonnees zeggen

Meer Shaka Gear

Check alle mogelijkheden

Vragen?

Let us know! We helpen je graag.

Eerst je nieuwe kite uittesten? Dat kan! Plan jouw Try & Fly!