Meet Slingshot

Slingshot Sports is in 1999 opgericht door de broers Jeff en Tony Logosz en heeft altijd in het teken gestaan van sleutelen, verkennen en het vinden van het volgende grote avontuur. Opgroeiend rond de skipistes van Utah waren Jeff en Tony voortdurend op zoek naar hun volgende adrenaline-rush.

Al meer dan twee decennia is Slingshot toonaangevend in ontwerp en ontwikkeling van ‘s werelds beste watersport benodigdheden voor Kite, Wake, Wing & Foil. Zij zijn gedreven door het delen van hun producten met het wereldwijde publiek en het houden van de geest van positiviteit en vooruitgang op het water. 

Code V1

High-perfomance Freeride

De volledig nieuwe Code V1 debuteert als een van de favoriete kites van het Slingshot team. Zijn veelzijdigheid in alle omstandigheden en voor elke discipline geeft vertrouwen aan iedereen die ermee vaart.

De Code deelt big-air design DNA met de populaire Machine, maar is gebouwd op een 3-strut platform en is lichter en wendbaarder. De medium-aspect ratio, Hybrid Open C vorm zorgt voor intuïtieve handling, verbazingwekkende range, geweldige sheet-and-go prestaties en toch een ongelooflijk bar gevoel. Daarnaast zorgt het responsieve ontwerp van de wingtips voor een moeiteloze relaunch.

De Code V1 is een van de meest veelzijdige kites die Slingshot heeft ontwikkeld en sluit goed aan bij beginnende kiters die een betrouwbare kite zoeken. Daarnaast voldoet hij ook aan de hoge eisen die big-air experts zoeken. Doubleloops, enorme boosts en andere extreme tricks kan de Code V1 met gemak aan!

Code V1 Specificaties

Want elke kite is nét even anders

Freeride | Easy Riding
Freestyle / Hooked
Big Air
Hang Time
Kite Loops
Wake Style
Wave / Drift
Relaunch Kite

Misfit V11

Premium all-round twin tip

De Misfit V11 is het meest veelzijdige board van Slingshot, ontworpen voor alle omstandigheden, ingebouwd met genoeg techniek en prestaties om zijn reputatie als een van de beste all round twintips waar te maken.

Met een vlakkere en snellere rockerlijn gecombineerd met een mooie, zachte single-concave romp, krijg je een van de soepelste en droogste ritten van elke twintip op het water.

Daarnaast heeft de Misfit een levendige, pop-centrische Atomic Wood Core en Koroyd in de tip en tail om het swing weight te verminderen.

Sentry V1.1

Comfort & control

Met trots introducereert Slingshot het summum van kiteboarding bars; de Sentry V1.1 kite bar.

Ze hebben comfort, prestaties en betrouwbaarheid gecombineerd in een elegant ontwerp dat riders een schonere, gemakkelijkere en beter presterende ervaring op het water geeft.

Door samen te werken met de Slingshot riders en te luisteren naar feedback van klanten hebben de ontwerpers de vorige control bar technologie ontleed en een van de meest uitgebreide en intuïtieve systemen op de markt ontwikkeld.

Sci-Fly XR V2

top-of-the-line strapless freestyle performance

De Sci Fly XR keert terug in zijn tweede iteratie met nog meer prestaties.

Met een geheel nieuwe triple-channeled romp, de Sci Fly XR V2 is stijver en geladen met nog meer explosieve drive en pop voor aerial manoeuvres en on-water tracking.

De XR Construction produceert de perfecte mix van gewicht en sterkte, waardoor je goed boardgevoel hebt om alle ontberingen van het kitesurfen aan te kunnen.

Het ontwerp van de afgeknotte neus vermindert het swing weight aanzienlijk en zorgt voor een centraal controlepunt op het board, waardoor airs, spins en skate-style tricks makkelijker zijn dan op welk ander board dan ook.

Wingsurfen uitproberen?

Slingshot founder, Tony Logosz, heeft wingsurfen praktisch uitgevonden

Slingwing V3

Balanced & rigid

Slingshot heeft de gloednieuwe SlingWing V3 ontworpen om je aanzienlijk meer vermogen per oppervlakte te geven. Het gebruik van een kleinere vleugel in dezelfde wind biedt de voordelen van een hogere snelheid en meer controle met minder gewicht en weerstand.

Manticore V1

CONFIDENCE & INSPIRIRATION MERGE

De Manticore V1 is ontworpen om wingers van alle niveau’s het water op te helpen. Hij heeft mellow chined rails en een flat bottom rocker voor snelle release op foil en genoeg breedte om stabiel te zijn, zelfs in choppy water.

De 3/4 lengte corduroy deck is zacht voor de knieën en voeten en de handle aan de onderkant maakt lanceren en landen eenvoudig. De verlengde foil tracks maken dit board compatibel met elke foil op de markt. Uitgerust met zowel Tri-footstrap als offset front strap opties kun je overgaan op het gebruik mét pads en meer controle krijgen over je foilboard.

Meer van Slingshot?

voor ieders wat wil

Slingshot kent een uitgebreid assortiment aan kites, boards, bars en accessoires. GoShaka heeft een selectie gemaakt voor een aantal producten die wij het meest geschikt vinden voor ons assortiment aan producten.
Wil je nu toch liever een ander Slingshot product leasen? Dat kan! Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Eerst je nieuwe kite uittesten? Dat kan! Plan jouw Try & Fly!