Kitesurfpro

"Kitesurf set huren? Dit zijn je opties voor het huren van kitesurf-spullen."

Introductie

Een deelscooter, deelfiets, private leaseauto of je cv-ketel leasen. Allemaal vormen van ergens gebruik van kunnen maken zonder het te bezitten. Dit is een heuse trend en wie weet wat ons de deelauto’s nog gaan brengen. Terug naar watersport en dan kitesurfen in het bijzonder. Wist je dat je inmiddels ook kitesurf-spullen kan huren? Wist je ook dat dit internationaal kan maar ook gewoon in Nederland? Wist je daarnaast dat dit makkelijk geregeld is en je vanaf 62 Euro een kitesurf-set kan leasen? Bekijk de opties in dit blog.

Kitesurf verhuur in de vorm van leasen

Sinds kort bestaan er nationaal en internationaal ook leaseconstructies. Zo huur je voor een vast bedrag per maand kitesurf-materiaal. Van alleen een board of kite huren tot en met een complete set met meerdere kites zodat je bij verschillende windkracht het water op kan.

Wat kost en kitesurf-set leasen

Een kitesurf-set lease je vanaf ongeveer 65 Euro. Je least dan een kite, bar met toebehoren en een kiteboard. Ook spreek je dan een relatief lange leaseperiode af. Als je een kortere periode wilt huren, dan stijgt de prijs tot ongeveer het dubbele van 65 Euro voor een periode van 6 maanden.

Natuurlijk moet je dan in ieder geval nog een pomp, wetsuit, trapeze aanschaffen en eventueel schoentjes. Wanneeer je meerdere kites wilt leasen of kites van een van de bekendste merken, dan stijgt de prijs vanzelfsprekend.

Nederlandse trots

Eerder hebben we de Nederlandse kitesurf-merken al eens doorgelicht. Enerzijds om ze in het zonnetje te zetten want een beetje Nederlandse trots hoort erbij toch. Anderzijds vanwege de passie voor de sport en het vakmanschap achter de merken. In het kader van kitesurf-materiaal huren hebben we nu dus met GoShaka ook weer een pareltje gevonden.

Jouw abonnement

Andere KennisHub artikelen

Wat is kitesurfen?

Wat is kitesurfen? Kitesurfen is een unieke combinatie van extreme actie en rustgevende natuurervaringen op het water. Hierbij wordt je door een grote vlieger, aangedreven

Lees verder »

Eerst je nieuwe kite uittesten? Dat kan! Plan jouw Try & Fly!