Meet CORE

Je herkent ze vast: de high-flyers’  die op 20 meter over je heen zweven met hun zwart-witte kites. Voor échte big-air prestaties ben je bij CORE aan het juiste adres.

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft CORE een reputatie opgebouwd voor het leveren van de hoogste kwaliteit  watersportproducten. Met hun hoofdkantoor gelegen aan één van Europa’s watersport hotspots – het eiland Fehmarn in Duitsland – hebben ze de perfecte omstandigheden om uitrusting te testen en te ontwikkelen. Recht voor de deur, voordat de producten hun laatste test ondergaan in de handen van het internationale pro team op de meest veeleisende spots in de wereld. 

CORE beschikt over een verscheidenheid aan exclusieve materialen en gestroomlijnde productieprocessen. Hiermee zorgen ze voor een speciale vaar ervaring die alleen is voorbehouden aan riders die CORE varen.

XR8

Where big air begins

De Core XR8 brengt je naar nieuwe hoogtes met zijn ongeëvenaarde performance!

De XR-lijn van Core is specifiek ontworpen om maximaal plezier uit de sport te halen.

Oftewel; kitesurfen zoals kitesurfen bekend staat: Op hoge snelheid rondscheuren, scherpe bochten trekken en lekker hoog springen.

Daarom vinden wij de Core XR8 een goede keuze voor het gros van de ervaren kiters; zij die lekker hard heen en weer willen knallen en de allerdikste sprongen willen maken!

XR8 Specificaties

Want elke kite is nét even anders

Freeride | Easy Riding
Freestyle / Hooked
Big Air
Hang Time
Kite Loops
Wake Style
Wave / Drift
Relaunch Kite

Fusion 5

The performance freerider

De gloednieuwe Fusion 5 deelt weliswaar dezelfde naam als zijn kleinere broers en zussen, maar verder hebben ze weinig gemeen.

We hebben geleerd dat je de kleinere Fusions gewoon niet groter kunt maken. Als je ze naast elkaar zet, zie je aanzienlijke verschillen. Dat komt omdat Core de boards specifiek afstelt voor lichtere windomstandigheden.

Core’s 5e generatie boards heeft een nieuwe constructie, rails, omtrek en romp. Maar ze hebben nog steeds hetzelfde Cartan carbon dat deze superlichte boards van 3 kg tot leven brengt.

Het meest zichtbare verschil tussen de kleinere broers en zussen is de unieke verplaatsingsbult in het midden van de diepe vaan. Ze hebben ook een handle toegevoegd voor de freestylers. En ze hebben de kanalen, kanten en outline verbeterd voor de freeriders.

Sensor 3S

Perfection through simplicity

Ervaar innovatie op een nieuw niveau, functioneel design en een strakke esthetiek in de ultralichte Sensor 3S – een legendarische control bar met baanbrekende functies.

Iedereens favoriete control bar levert dezelfde lichte, directe en veilige ervaring, maar met een aantal echt innovatieve functies.

De titanium truss, Supported Single Frontline Safety, en Auto Untwist zijn overgenomen van de bewezen Sensor 2. Ze hebben de bar ends opgeschoond en ergonomischer gemaakt.

De zachtere bar ends klappen nu open en onthullen verborgen line winders en eenvoudige breedte verstellers. De grootste verandering is echter de geheel nieuwe easy-in QR. We hebben een snelsluiting ontworpen die ongelooflijk eenvoudig met één hand te bevestigen is.

 

 

Meer van CORE

voor ieders wat wil

CORE kent een uitgebreid assortiment aan kites, boards, bars en accessoires. GoShaka heeft een selectie gemaakt voor een aantal producten die wij het meest geschikt vinden voor onze leden.
Wil je toch liever een ander CORE product leasen? Dat kan! Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Eerst je nieuwe kite uittesten? Dat kan! Plan jouw Try & Fly!